Stadionluokan pikkujoulut

Pohjanmaan railakkaimmat pikkujoulut saapuvat jälleen!

Stadionluokan Pikkujoulut juhlitaan OmaSp Stadionilla lauantaina 25.11.2017. Illan teemana jytäävä YSÄRI ja illan pääesiintyjäksi juhlijajoukkoa saapuu viihdyttämään Solid Base (SWE)! Eurodance yhtyeen rinnalla tunnelmaa nostattaa bilebändi Noste, tanssi kulkee myös aina yhtä kovan ysäridicon tahtiin! Lipun hintaan sisältyy illan ohjelma lisäksi herkullinen joulupöytä sekä lämmin glögi. Bileet aloitetaan klo 18:00 ja jumputus jatkuu yön pikkutunneille saakka! 

AIKATAULU
18:00 Ovet avataan, buffetruokailu
21-21:45 Bilebändi Noste
21:45-22:30  DJ Matti Oikarinen
22:30-23:30  Solid Base
23:30-24 DJ Matti Oikarinen
00-00:45 Bilebändi Noste
00:45-02:30 DJ Matti Oikarinen

Pikkujoululippu sisältäen ohjelman ja tarjoilut 79,00€. Firman pikkujoulut vielä järjestämättä? Ei hätää, ota yhteyttä meihin ja saavu viettämään onnistunut ilta Stadionluokan Pikkujouluihin!
Ryhmävaraukset osoitteesta myynti@omaspstadion.fi tai soittamalla 050 4486 800. Liput stadionin verkkokaupasta.

 

Joululounas stadionilla

Joululounas OmaSp Stadionilla 4.-8.12.2017
Herkullinen joulupöytä on katettu!
 
OmaSp Stadionin joululounas tarjoillaan ravintolatila Atria Loungessa viikolla 49. Kattaukset maanantaista perjantaihin klo 11 & klo 13
Varaukset kätevästi stadionin verkkokaupasta.

OmaSp Stadion Biathlon

AMPUMAHIIHTO PALAA JALKAPALLOSTADIONILLE JOULUKUUSSA 2017

Viime vuodenvaihteessa ensimmäisen kerran järjestetty OmaSp Stadion Biathlon kilpaillaan Seinäjoella taas perjantaina 29. joulukuuta 2017.

Kyseessä on kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma, joka rakentuu kutsukilpailuna käytävien sekapariviestien (single mixed relay) ympärille. Tapahtumakonsepti on samanlainen kuin viime vuonna: ladulla ja ampumapenkalla kilpaillaan nuorten (alle 17-vuotiaat) ja aikuisten sarjoissa, mutta stadionympäristössä on tarjolla myös muunlaista oheisviihdettä kaiken ikäisille.

Sekapariviesti on kilpailumuotona nopeatempoinen, näyttävä ja mukaansatempaava. Kilpailu käydään noin kilometrin mittaisella hiihtoreitillä, joka kiertää OmaSp Stadionilla ja Jouppilanvuoren ulkoilualueella. Lähtö, ammunta, sakkoringin kiertäminen, vaihto ja maaliin saapuminen tapahtuvat yleisön edessä stadionilla, johon rakennetaan ta╠łysimittainen 8-tauluinen ampumapaikka.

Liput stadionin verkkokaupasta.

Extreme Winter Circus Snowcross SM-sarja 2018

Vuoden 2018 Snowcrossin SM-sarja ja Extreme Winter circus -kiertue polkaistaan käyntiin Seinäjoella 19.-20.1.2018!
 
Extreme Winter Circus eli EWC on kokonaisvaltainen elämys- ja viihdetapahtumakiertue, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshow’n yhdeksi näyttäväksi festivaaliksi. Extreme Winter Circus -viikonloput tarjoilevat yleisölle vauhdikasta SM-tason snowcrossia, näyttäviä stunttiesityksiä, musiikkia sekä pyro- ja valoshowta. Äärimmäistä viihdettä – elämyksellisen hienoissa puitteissa!

Snowcrossin SM-sarja
Extreme Winter Circuksen sykkivä sydän on Snowcrossin SM-sarja; Snowcross SM Series 2018, jonka osakilpailut ajetaan tapahtumakiertueen viidellä eri paikkakunnalla. Snowcross on moottorikelkoilla ajettava nopeatempoinen kilpaurheilulaji, josta ei kontaktia, vauhtia ja sykettä nostattavia tilanteita puutu. Se on kiistatta myös talviurheilun näyttävin laji: kisapäivän kilparadat koostuvat erilaisista ajolinjoista, hyppyreistä ja pattisuorista, joilla kamppailevat kilpailijat viihdyttävät katsojia takuuvarmasti. Kaikki tämä kisailu tapahtuu samalla areenalla, katsojien silmien alla, joten kilpailu on hyvin yleisöystävällinen. Vuonna 2018 ajettavissa SM-sarjan osakilpailuissa tullaan näkemään kaikki snowcrossin SM-kilpailuluokat.

Lisätietoa tapahtumasta: Extreme Winter Circus, Seinäjoki
Liput tapahtumaan: Ticketmaster