#Stadionillatapahtuu

Katso alta mitä yleisötapahtumia OmaSp Stadionilla on järjestetty vuosien varrella ja ennen kaikkea mitä on luvassa!

OmaSp Stadionfest 23.-24.8.2019

Suomi saa uuden kesäfestivaalin, kun Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestetään 23.8.-24.8.2019 uusi ”jenkkityylinen” stadionfestivaali, OmaSp Stadionfest. Ensimmäisestä järjestämisvuodestaan huolimatta festivaali nousee ohjelmansa puolesta heti varteenotettavien suomalaisfestarien sarjaan, sillä festivaalin ohjelmassa nähdään muun muassa vuoden ainoan keikkansa tekevä hiphop-legenda, Kapasiteettiyksikkö ja kotimaisten vierailevien laulajiensa puolesta historian suurimman keikkansa tekevä, kovaa kansainvälistäkin suosiota nauttiva Apocalyptica Feat.

OmaSp Stadionfestin lavalle nousee myös erittäin kovassa uudessa nosteessa oleva Suomen kuumin poptähti, ABREU ja Seinäjoelta kotimaisen pop-rockin historiankirjoihin itsensä vuosikymmeniä sitten soittanut Kolmas Nainen. Lisäksi OmaSp Stadionfestin päälavalle julkaistaan kevään aikana kuusi timantinkovaa huippuartistia ja kaikki erittäin harvinaisen Apocalyptica -keikan vierailevat laulajat, kuten myös alueohjelmat.

OmaSp Stadionfest tulee olemaan myös tuotantonsa, palveluidensa ja visuaalisuutensa puolesta varmasti unohtumattomia elämyksiä herättävä tapahtuma, sillä kyseisiin osa-alueisiin on kiinnitetty eritystä huomiota kokonaisvaltaisen asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

OmaSp Stadionfestin taustalta löytyy koko SJK:n ja OmaSp Stadionin tuotantotiimi, vahvistettuna promoottori Jukka Holmstedtilla, joka tunnetaan muun muassa Mikkelin Jurassic Rockin, St. Michel Summerfestin ja Komediaristeily Vadelmaveneen perustajana ja niiden entisenä promoottorina.

Liput: Rajattu määrä kahden päivän EARLY BIRD-lippuja (Permanto 65€/Katsomo 75€) ja EARLY BIRD VIP-lippuja (Silver 199€ ja Gold 229€) on myynnissä 14.4. saakka osoitteessa www.sjk.fi, mikäli lippuja ei myydä loppuun ennen sitä. Hinnat nousevat EARLY BIRD -kampanjan jälkeen, jolloin alkaa myös yhden päivän lippujen myynti alk. 29€.

Sunrise Avenue 2018

Sunrise Avenue teki Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa OmaSp Stadionilla 10.8.2018!

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue keräsi lähes kymmenentuhatta katsojaa Seinäjoen OmaSp Stadionille. Yli kaksi ja puoli miljoona levyä uransa aikana myyneen Sunrise Avenuen lämmittelijöinä nähtiin kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja Emma-palkinnon saanut LEO.

Jo perinteeksi muodostunut kesällä järjestettvä konsertti OmaSp Stadionilla saa jatkoa myös kesällä 2019. Ole kuulolla!

UEFA U19 EM-lopputurnaus 2018

Nuoret huippulupaukset EM-lopputurnauksessa Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7.2018!

Heinäkuussa 2018 saimme kunnian isännöidä UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnausta yhdessä Vaasan stadionin kanssa. Nuoret lupaukset ja jalkapallofanit kerääntyivät kisoihin OmaSp Stadionille eri puolilta Eurooppaa. Tunnelma oli huikea loppuunmyydyissä Suomen peleissä sekä finaalissa, jossa kohtasivat Portugali ja Italia. Mestariksi nousi Portugali.

 

Stadion Snowcross

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Stadion Snowcross 20.1.2018 & 2.2.2018

Seinäjoella tapahtuu, kun Pohjoismaiden huippukuljettajat moottorikelkkoineen ottavat mittaa toisistaan näyttävällä OmaSp Stadionilla!

Snowcrossin ensimmäinen SM-osakilpailu tarjosi jännitystä ja vaarallisia tilanteita moottoriurheilun ystäville. Tapahtumassa nähtiin myös mieletön stunttishow, kun Stunt Freaks Team näytti parasta osaamistaan niin moottoripyörien kuin moottorikelkkojenkin kanssa. Todellista Ameriikan meininkiä!


OmaSp Stadion Biathlon

Vauhdikas ampumahiihtotapahtuma valtasi OmaSp Stadionin 30.12.2016 & 29.12.2017

OmaSp Stadion Biathlon on kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma, joka rakentuu kutsukilpailuna käytävien sekapariviestien ympärille. Ladulla ja ampumapenkalla kilpaillaan nuorten eli alle 17-vuotiaiden ja aikuisten sarjoissa. OmaSp Stadionilla on tarjolla myös oheisviihdettä kaiken ikäisille. 

Sekapariviestikisa on nopeatempoinen näyttävä ja mukaansatempaava. Kilpailu käydään kilometrin mittaisella hiihtoreitillä, joka kiertää OmaSp Stadionilla ja Jouppilanvuoren ulkoilualueella. Lähtö, ammunta, sakkoringin kiertäminen, vaihto ja maaliin saapuminen tapahtuvat yleisön edessä stadionilla, johon rakennetaan täysimittainen 8-taulun ampumapaikka.

OmaSp Stadion Biathlon herätti talvisena karnevaalihenkisenä urheilutapahtumana myönteistä tunnetta ampumahiihtoväen keskuudessa, ja tapahtuman löysi laajemmin myös talviurheilusta kiinnostunut yleisö. OmaSp Stadion Biathlon kokosi Seinäjoelle Suomen ampumahiihdon kärkinimet sekä mielenkiintoisia kansainvälisiä kilpailijoita. Keskieurooppalaistyylistä ampumahiihtotunnelmaa aisti lähes kaksituhatta katsojaa molempina vuosina.

Brian Setzer 2017

Brian Setzer

Kesällä 2017 konserttiyleisöä tuli viihdyttämään yhdysvaltalainen muusikko Brian Setzer.

ZZ Top 2016

ZZ Top

OmaSp Stadionin avajaisjuhlaan ja ensimmäiseen konserttiin kesällä 2016 saapui esiintymään texasilainen blues rock -yhtye ZZ Top.