#Stadionillatapahtuu

Katso alta mitä yleisötapahtumia OmaSp Stadionilla on järjestetty vuosien varrella ja ennen kaikkea mitä on luvassa!

OmaSp Stadionfest 23.-24.8.2019

UUSI FESTIVAALI SUOMEN UPEIMMALLA JALKAPALLOSTADIONILLA

OmaSp Stadionilla järjestettiin uusi ja kotimaassamme harvinainen stadionfestivaali 23.- 24.8.2019. Stadion valjastettiin festivaalikäyttöön ja lavalle nousi kymmenen maamme tämänhetkistä kärkiartistia.

Kymmenestä artistista ensimmäisinä; Apocalypticalta ja Kapasiteettiyksiköltä vain ja ainoastaan OmaSp Stadionfestissä nähdyt todella uniikit keikat! Apocalyptican kanssa lavan jakoi ennätysmäärä kotimaisia vierailevia laulajia; Marco Hietala, Haloo Helsinki! -yhtyeestä tuttu Elli, Stam1na-yhtyeen Antti Hyyrynen sekä Leningrad Cowboys ja Osmo's Cosmos yhtyeistä tuttu Tipe Johnson. Kapasiteettiyksikkö teki OmaSp Stadionfestissä vuoden ainoan keikkansa.

Apocalyptican ja Kapasiteettiyksikön lisäksi stadionfestivaalissa nähtiin Ville Valo & Agents, Elastinen, ABREU, Kolmas Nainen, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Pete Parkkonen ja Jannika B!

OmaSp Stadionfestin taustalta löytyy koko SJK:n ja OmaSp Stadionin tuotantotiimi.

Nettisivut: https://omaspstadionfest.fi/

Jo perinteeksi muodostuneet kesällä järjestettvät musiikkitapahtumat OmaSp Stadionilla saavat jatkoa myös kesällä 2020. Ole kuulolla!

Sunrise Avenue 2018

Sunrise Avenue teki Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa OmaSp Stadionilla 10.8.2018!

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue keräsi lähes kymmenentuhatta katsojaa Seinäjoen OmaSp Stadionille. Yli kaksi ja puoli miljoona levyä uransa aikana myyneen Sunrise Avenuen lämmittelijöinä nähtiin kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja Emma-palkinnon saanut LEO.

UEFA U19 EM-lopputurnaus 2018

Nuoret huippulupaukset EM-lopputurnauksessa Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7.2018!

Heinäkuussa 2018 saimme kunnian isännöidä UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnausta yhdessä Vaasan stadionin kanssa. Nuoret lupaukset ja jalkapallofanit kerääntyivät kisoihin OmaSp Stadionille eri puolilta Eurooppaa. Tunnelma oli huikea loppuunmyydyissä Suomen peleissä sekä finaalissa, jossa kohtasivat Portugali ja Italia. Mestariksi nousi Portugali.

 

Stadion Snowcross 2018

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Stadion Snowcross 20.1.2018 & 2.2.2018

Seinäjoella tapahtuu, kun Pohjoismaiden huippukuljettajat moottorikelkkoineen ottavat mittaa toisistaan näyttävällä OmaSp Stadionilla!

Snowcrossin ensimmäinen SM-osakilpailu tarjosi jännitystä ja vaarallisia tilanteita moottoriurheilun ystäville. Tapahtumassa nähtiin myös mieletön stunttishow, kun Stunt Freaks Team näytti parasta osaamistaan niin moottoripyörien kuin moottorikelkkojenkin kanssa. Todellista Ameriikan meininkiä!


Biathlon 2016 & 2017

Vauhdikas ampumahiihtotapahtuma valtasi OmaSp Stadionin 30.12.2016 & 29.12.2017

OmaSp Stadion Biathlon on kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma, joka rakentuu kutsukilpailuna käytävien sekapariviestien ympärille. Ladulla ja ampumapenkalla kilpaillaan nuorten eli alle 17-vuotiaiden ja aikuisten sarjoissa. OmaSp Stadionilla on tarjolla myös oheisviihdettä kaiken ikäisille. 

Sekapariviestikisa on nopeatempoinen näyttävä ja mukaansatempaava. Kilpailu käydään kilometrin mittaisella hiihtoreitillä, joka kiertää OmaSp Stadionilla ja Jouppilanvuoren ulkoilualueella. Lähtö, ammunta, sakkoringin kiertäminen, vaihto ja maaliin saapuminen tapahtuvat yleisön edessä stadionilla, johon rakennetaan täysimittainen 8-taulun ampumapaikka.

OmaSp Stadion Biathlon herätti talvisena karnevaalihenkisenä urheilutapahtumana myönteistä tunnetta ampumahiihtoväen keskuudessa, ja tapahtuman löysi laajemmin myös talviurheilusta kiinnostunut yleisö. OmaSp Stadion Biathlon kokosi Seinäjoelle Suomen ampumahiihdon kärkinimet sekä mielenkiintoisia kansainvälisiä kilpailijoita. Keskieurooppalaistyylistä ampumahiihtotunnelmaa aisti lähes kaksituhatta katsojaa molempina vuosina.

Brian Setzer 2017

Brian Setzer

Kesällä 2017 konserttiyleisöä tuli viihdyttämään yhdysvaltalainen muusikko Brian Setzer.

ZZ Top 2016

ZZ Top

OmaSp Stadionin avajaisjuhlaan ja ensimmäiseen konserttiin kesällä 2016 saapui esiintymään texasilainen blues rock -yhtye ZZ Top.