OmaSP stadion

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

MONITOIMISTADION KESKELLÄ LAKEUTTA

OmaSP Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle. Helmikuussa 2016 julkistettiin 10 vuoden yhteistyö Oma Säästöpankin kanssa ja tämän myötä stadion sai myös nimensä OmaSp Stadion. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja sen kapasiteetti ottelutapahtumissa on 6000 katsojaa, sekä konserttitapahtumissa 10 000 katsojaa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisia vietettiin SJK - HJK Veikkausliigaottelun merkeissä 18.6.2016. Ensimmäinen suuri tapahtuma jalkapallon ulkopuolella oli 16.7.2016 kun blues rockin legenda ZZ Top konsertoi runsaalle yleisölle uudella tapahtumastadionilla. OmaSp Stadionin Viralliset Avajaisjuhlat artistikavalkadeineen päättivät Pohjanmaan konserttikesän 3.9.2016. Stadion on jatkanut toimintansa menestyksekkäästi ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin ravintolatilat ovat käytettävissä tapahtumien ulkopuolella tilausravintolaperiaatteella sekä kokoustiloina. Lisäksi Fysiotesting -kuntotestausasema tarjoaa asiantuntija- ja työhyvinvointipalvelujaan stadionin tiloissa.

OmaSP stadionin alueopaste (PDF)

OmaSP stadionin palvelupisteet (PDF)

Saapuminen

OMASP STADIONILLE SAAPUMINEN ON VAIVATONTA

Etelästä: Jalasjärventieltä (tie nro. 19) vasemmalle Huhtalantielle. Huhtalantieltä vasemmalle Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.

Pohjoisesta: Tietä nro. 19 pitkin. ABC:n liittymästä kohti Tamperetta (Vapaudentie). Vapaudentieltä käännös oikeaan Kirkkokadulle. Uimahallin ja Seinäjoki Areenan ohi valoista suoraan Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.

Junalla: Seinäjoen juna-asemalta kulkee paikallisliikenteen busseja stadionille.

Bussilla: Paikallisliikenteen bussi nro. 10 kulkee stadionia kohti Seinäjoki Areenan ohi. Kävelyä pysäkiltä stadionille noin 300m.

Bussit liikennöivät lisäksi tapahtumakohtaisesti Seinäjoen keskustasta OmaSp Stadionille. Reitit ja aikataulut tapahtumabusseille ilmoitetaan erikseen.

Parkkitilat

PYSÄKÖINTIMAHDOLLISUUKSIA ON MONIA

Stadionille saavuttaessa pysäköintimahdollisuuksia on monia. Wallsportin ja jäähallin pihan parkkialueet ovat käytettävissä stadionin tapahtumissa. Myös keskustasta stadionia kohti kulkevan Kirkkokadun varrelta löytyy pysäköintialue.

Parkkitilaa stadionilla on rajatusti, joten suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle julkisella liikenteellä. Paikallisliikenteen bussi nro. 10 kulkee Seinäjoki Areenan ohi, josta kävelyä tulee noin 300 m.

Tietoa esteettömyydestä

Katsomot

Esteettömiä pyörätuolipaikkoja löytyy pääkatsomon lohkojen käytäviltä, minne on myös valjastettu saattajille omat paikat.

WC-tilat

OmaSp Stadionilta löytyy inva-WC:itä kummastakin ravintolakerroksesta. WC-tiloja löytyy ulko- ja sisätiloista yhteensä 10 kappaletta.

Kartta

Alla olevista opasteista löydät kätevästi tietoa OmaSp Stadionin keskeisistä paikoista kuten sisäänkäynneistä, ruokapisteistä, kioskipisteistä, anniskelupisteistä ja WC-tiloista.

OmaSP stadionin alueopaste (PDF)

OmaSP stadionin palvelupisteet (PDF)

Yhteystiedot

OmaSp Stadion
Alaseinäjoenkatu 15,
60220 Seinäjoki

Hallinto, Jarkko Mäkelä
+358 50 056 8959
jarkko.makela@w-mediat.fi

Myynti, Mimosa Pohjola
+358 50 448 6800
myynti@omaspstadion.fi

Tuotanto, Pekka Hautala
+358 50 400 1874
pekka.hautala@w-mediat.fi

 

Tietoturvaseloste: 24.05.2018