OmaSp stadion

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

MONITOIMISTADION KESKELLÄ LAKEUTTA

OmaSP Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle. Helmikuussa 2016 julkistettiin 10 vuoden yhteistyö Oma Säästöpankin kanssa ja tämän myötä stadion sai myös nimensä OmaSp Stadion. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja sen kapasiteetti ottelutapahtumissa on 6000 katsojaa, sekä konserttitapahtumissa 10 000 katsojaa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisia vietettiin SJK - HJK Veikkausliigaottelun merkeissä 18.6.2016. Ensimmäinen suuri tapahtuma jalkapallon ulkopuolella oli 16.7.2016 kun blues rockin legenda ZZ Top konsertoi runsaalle yleisölle uudella tapahtumastadionilla. OmaSp Stadionin Viralliset Avajaisjuhlat artistikavalkadeineen päättivät Pohjanmaan konserttikesän 3.9.2016. Stadion on jatkanut toimintansa menestyksekkäästi ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin ravintolatilat ovat käytettävissä tapahtumien ulkopuolella tilausravintolaperiaatteella sekä kokoustiloina. Lisäksi Fysiotesting -kuntotestausasema tarjoaa asiantuntija- ja työhyvinvointipalvelujaan stadionin tiloissa.

OmaSP stadionin alueopaste (PDF)

OmaSP stadionin palvelupisteet (PDF)

Saapuminen

OMASP STADIONILLE SAAPUMINEN ON VAIVATONTA

Etelästä: Jalasjärventieltä (tie nro. 19) vasemmalle Huhtalantielle. Huhtalantieltä vasemmalle Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.

Pohjoisesta: Tietä nro. 19 pitkin. ABC:n liittymästä kohti Tamperetta (Vapaudentie). Vapaudentieltä käännös oikeaan Kirkkokadulle. Uimahallin ja Seinäjoki Areenan ohi valoista suoraan Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.

Junalla: Seinäjoen juna-asemalta kulkee paikallisliikenteen busseja stadionille.

Bussilla: Paikallisliikenteen bussi nro. 10 kulkee stadionia kohti Seinäjoki Areenan ohi. Kävelyä pysäkiltä stadionille noin 300m.

Bussit liikennöivät lisäksi tapahtumakohtaisesti Seinäjoen keskustasta OmaSp Stadionille. Reitit ja aikataulut tapahtumabusseille ilmoitetaan erikseen.

Parkkitilat

PYSÄKÖINTIMAHDOLLISUUKSIA ON MONIA

Yksityistilaisuuksissa stadionin pihaan mahtuu vaivattomasti satojakin autoja. Tulitpa sitten kokoukseen, seminaariin tai iltajuhlaan, sinun ei tarvitse murehtia löytyykö parkkipaikka saatikka miettiä parkkimaksuja tai -kiekkoja. Stadionin pihan parkkipaikka palvelee myös lounasruokailijoitamme.

Stadionille saavuttaessa pysäköintimahdollisuuksia on monia. Wallsportin ja jäähallin pihan parkkialueet ovat käytettävissä stadionin yleisötapahtumissa. Myös keskustasta stadionia kohti kulkevan Kirkkokadun varrelta löytyy pysäköintialue.

Isoissa yleisötapahtumissa, kuten ottelutapahtumissa, parkkitilaa stadionilla on rajatusti, joten suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle julkisella liikenteellä. Paikallisliikenteen bussi nro. 10 kulkee Seinäjoki Areenan ohi, josta kävelyä tulee noin 300 m.

Tietoa esteettömyydestä

Katsomot

Esteettömiä pyörätuolipaikkoja löytyy pääkatsomon lohkojen käytäviltä, minne on myös valjastettu saattajille omat paikat.

WC-tilat

OmaSp Stadionilta löytyy inva-WC:itä kummastakin ravintolakerroksesta. WC-tiloja löytyy ulko- ja sisätiloista yhteensä 10 kappaletta.

Kartta

Alla olevista opasteista löydät kätevästi tietoa OmaSp Stadionin keskeisistä paikoista kuten sisäänkäynneistä, ruokapisteistä, kioskipisteistä, anniskelupisteistä ja WC-tiloista.

OmaSp stadionin alueopaste (PDF)

OmaSp stadionin palvelupisteet (PDF)

Osakkaat

STADIONOSAKKUUDEN TARJOAMAT EDUT

Stadionosakkaana saat ensimmäisenä tiedon OmaSp Stadionin tilaisuuksista sekä hintaeduista. Osakkuus mahdollistaa tilojen käytön kattavine palveluineen jalkapallo-otteluissa ja muissa stadionin tapahtumissa. 

Yritys- ja yksityiskäyttöön VIP-paketit ovat ostettavissa tapahtumakohtaisesti.

Varmista paikkasi ja etuosto-oikeutesi vuoden 2019 tapahtumiin:

- Konsertit
- SJK:n Veikkausliigaottelut
- Nuorten maaottelut
- Muut yleisötapahtumat

Kysy lisää:
matias.lampinen@sjk.fi
+358 40 513 7878

Yhteystiedot

OmaSp Stadion
Alaseinäjoenkatu 15,
60220 Seinäjoki

 

Myynti
Virpi Hautamäki
+358 45 238 6313
virpi.hautamaki@omaspstadion.fi

Tilaisuudet
Sanna Mäkikari
+358 40 868 2314
sanna.makikari@omaspstadion.fi

Teemu Nyyssölä
+358 50 448 6800
teemu.nyyssola@omaspstadion.fi

Tekniikka/Tapahtumakoordinaattori
Pekka Hautala
+358 50 379 4569
pekka.hautala@omaspstadion.fi

Kiinteistönhuolto
Vesa Kangas
+358 50 472 8930
vesa.kangas@omaspstadion.fi

Keittiömestari
Anni Kantola
+358 50 464 9194
anni.kantola@omaspstadion.fi

Palvelupäällikkö
Henna Hautamäki
+358 50 400 1874
henna.hautamaki@omaspstadion.fi

Wallsport hallipäällikkö
Irina Kaunisto
+358 45 131 0667
irina.kaunisto@omaspstadion.fi

 

Tietoturvaseloste: 24.05.2018