Räätälöidään yhdessä onnistunut ja ikimuistoinen tilaisuutenne OmaSp Stadionilla!

Seminaari

Seminaarit
Atria Lounge soveltuu loistavasti seminaarisi järjestämiseen. Avara tila, iso screeni ja tilaa kiertävät TV-ruudut pitävät huolen, että esitettävä materiaali on kaikkien nähtävissä. Voit tilata suoraan meiltä tarjoilut tilaisuuteen, jolloin kaikki palvelut ovat saman katon alla, eikä siirtymisille ole tarvetta. Mahdolliset ruokailut voidaan järjestää toisen kerroksen Carlsberg Sports Barissa, jolloin yläkerta rauhoitetaan täysin seminaarillenne. Seminaarit sopivat tiloissamme parhaiten 10-250 hengelle.

Katsomoseminaari
Etelä-Pohjanmaan taatusti suurin auditorio järjestyy stadionilla ulkoilmatoteutuksena. Lämmitetyt VIP-istuimet (485kpl) katetussa pääkatsomossaa lämmittävät osallistujia viileässäkin kelissä. Kapasiteettia Stadionin istuimilla on aina 6000 hengelle ja kenttä mukaan lukien jopa 10 000 ihmiselle.

Kokous- & koulutuspäivät

Kokoukset
Tule kokoustamaan stadionille! Meiltä löytyy mainiot tilat niin isommille kuin pienemmillekin kokouksille. Tyylikäs SJK Lounge sopii parhaiten pienempiin 10-40 hengen kokouksiin. Suuremmat kokoukset soveltuvat erinomaisesti Atria Loungen tiloihin, johon voidaan järjestää paikat aina 250 hengelle.

Koulutuspäivät
Järjestä yrityksesi koulutuspäivät Stadionin upeissa tiloissa. Atria Lounge ja SJK Lounge tarjoaa erinomaiset puitteet koulutuspäiville, sillä esitysmateriaalit saadaan näkymään isoilla screeneillä ja useilla TV-ruuduilla ympäri tiloja. Tila on helposti muokattavissa esimerkiksi ryhmätöille, jolloin jokaiselle ryhmälle on oma TV-ruutu tai screeni. Kokouspakettiimme kuuluu esimerkiksi aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit. Ruokailut voidaan järjestää toisen kerroksen Carlsberg Sports Barissa, jolloin yläkerta rauhoitetaan täysin koulutuspäivillenne. Parhaiten koulutuspäivät sopivat tiloissamme 10-250 hengelle.

Iltajuhla

Iltajuhla
Olipa mielessäsi pikkujoulut, yritysjuhla tai merkkipäivä, meiltä löytyy puitteet kaikkeen! Näyttävimmän ja tunnelmallisimman iltajuhlan järjestät Atria Loungessa, joka saadaan tilajärjestelyllä, koristeluilla ja valoilla vastaamaan toivottua teemaa. Rennompaan ja vapaamuotoisempaan iltajuhlaan soveltuu erinomaisesti myös Carlsberg Sports Bar, joka lisäksi toimii erinomaisesti jatkopaikkana yläkerran virallisen osuuden jälkeen. Molemmat tilat vetävät juhlakansaa paljon. Istuva illallinen sopii parhaiten 20-300 hengelle. Rennompi cocktailtilaisuus taas onnistuu jopa 500 hengelle, jolloin ruokailu tapahtuu esimerkiksi Atria Loungessa ja muu ohjelma Carlsberg Sports Barissa tai toisin päin.

Illanistujaiset
Tule pienemmällä porukalla istumaan iltaa ja juhlistamaan syntymäpäiviä, eläkkeelle siirtymistä tai kerää yritys- tai kaveriporukka kasaan ja aloita ilta tyylillä. Ruokatarjoilut tarjoillaan lautastarjoiluna tai buffetista, ja juomapuoli hoituu pöytiin tarjoiltuna tai vaikkapa suoraan kaapista kulutuksen mukaan. Illanistujaiset 20-40 hengelle kaupungin tyylikkäimmässä kabinetissa, SJK Loungessa.

Häät

Häät
Mitäpä jos viettäisitte hääjuhlaanne Suomen upeimmalla stadionilla? Stadion tarjoaa loistoa ja tunnelmaa merkkipäiväänne. Ravintolatilat voidaan pukea teidän väreihinne liinoin, servetein ja LED-värivalaistuksin. Lisäksi käytössänne on stadionin screenit ja TV-ruudut, joilla esimerkiksi hääkuvat saavat aivan uuden ilmeen ja pääsevät oikeuksiinsa. Tahdon!

Työhyvinvointi

Tyhy-päivät
Järjestämme stadionilla laadukkaita hyvinvointipäiviä yhteistyössä dbc-Seinäjoen kanssa. Teemme juuri teille sopivan paketin tarjoiluineen, jotta teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle. Päivä voidaan aloittaa aamupalalla tai aktiviteeteilla ja päättää ravitsevaan lounaaseen, iltapäiväkahviin tai upeaan illalliseen stadionin tunnelmavalaistuksessa.

Kuntotestausasema FYSIOTESTING mahdollistaa laadukkaiden hyvinvointipäivien järjestämisen ja palvelee paikan päällä myös yksityisiä asiakkaitaan. Kokonaisvaltaisesta palvelusta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta ja puitteet tilaisuuksille tarjotaan stadionin mittakaavassa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt
Aleksi Nenonen
aleksi.nenonen@dbcseinajoki.fi

06 4141 723

Kysy tarjousta

Nopeimmin saat tarjouksen, kun selvität nämä asiat:
(vinkki: kopioi & liitä suoraan sähköpostiin ja täytä tiedot)
Ajankohta: päivämäärä(t)
Tilaisuuden kesto: esim. 09-17
Tilaisuuden luonne: seminaari / kokouspäivä / iltajuhla / häät / valmistujaiset / kahvitus / lounas / illallinen
Henkilömäärä: arvio min. - max. esim. 100-150hlö
Tila: Atria Lounge / SJK Lounge / Carlsberg Sports Bar / Kenttä / Koko Stadion
Tekniikan tarve: esim. äänentoisto, mikrofoni, lava
Tarjoilut: kahvitus / lounas / aamupala / illallinen / cocktail
Juomat: alkumalja, viinikaato, juomaliput, juomakortit, booli, open bar

Kysy lisää tai pyydä tarjous:

Virpi Hautamäki
myynti@omaspstadion.fi
045 238 6313