Ravintolat

RAVINTOLAPALVELUJA KAHDESSA KERROKSESSA

OmaSp Stadion tarjoaa käyttöösi upeat tilat, tasokkaat ravintolapalvelut sekä nykyaikaisen tekniikan. Vietä elämyksellinen juhlatilaisuus tai toimiva kokouspäivä – taatusti unohtumattomassa ympäristössä! Mahdollistamme yksityistilaisuudet monipuolisesti tilausravintolaperiaatteella. Järjestämme tarjoilut tilaisuuksiin joko seisovasta pöydästä tai lautastarjoiluna.

Atria Lounge on modernilla otteella sisustettu ravintolatila, jonka puitteet mahdollistavat sekä toimivat kokouspäivät että tyylikkäät juhlatilaisuudet. Tila soveltuu edustus- ja ruokailukäytössä parhaiten 40 – 400 henkilölle.

Carlsberg Sport Bar on rento sporttibaari, jossa järjestät vapaamuotoiset tilaisuudet, kuten yritys- tai perhejuhlat. Tila soveltuu viihde- ja ruokailukäytössä parhaiten 50 - 500 henkilölle

SJK Lounge on kaupungin VIP-tilojen aatelistoa. Yksityiskäytössä SJK Lounge soveltuu edustustilana kokouksille ja illanistujaisille parhaiten enintään 40 henkilölle.

Kaikkien tilojen perusvarusteluina on AV-laitteisto, screenit, fläppitaulu, LED -valaistusohjelmointi sekä WLAN -yhteys. Tilojen yhteiskäyttö mahdollistaa yhteensä jopa 1000 henkilön tapahtumat.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:

Myynti, Mimosa Pohjola
myynti@omaspstadion.fi +358 50 4486 800

 

 

 

 

 

 

Osakkaat

STADIONOSAKKUUDEN TARJOAMAT EDUT

Stadionosakkaana saat ensimmäisenä tiedon OmaSp Stadionin tilaisuuksista sekä hintaeduista. Osakkuus mahdollistaa tilojen käytön kattavine palveluineen jalkapallo-otteluissa ja muissa stadionin tapahtumissa. 

Yritys- ja yksityiskäyttöön VIP-paketit ovat ostettavissa tapahtumakohtaisesti.

Varmista paikkasi ja etuosto-oikeutesi vuoden 2017 tapahtumiin:

- Konsertit
- SJK:n Europelit
- SJK:n Veikkausliigaottelut
- Naisten ja miesten Superpesis

Kysy lisää:

Myynti, Mimosa Pohjola
myynti@omaspstadion.fi +358 50 4486800

Kokoustilat

MUUNNELTAVAT TILAT KOKOUSKÄYTTÖÖN

Stadionin ravintolatilat, Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar, ovat valjastettavissa kokous- ja seminaarikäyttöön. Eri kokoiset tilaisuudet järjestyvät tilojen muunneltavuuden sekä laitteiston avulla. Kokouskäytössä ovat screenit, kattavat AV-laitteistot sekä valaisunmuokkaus. Kokoustarjoilut onnistuvat oman cateringpalvelumme kautta ja toimiva tilaisuus on taattu.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:

Myynti, Mimosa Pohjola
myynti@omaspstadion.fi +358 50 4486800

  

  

  
                         

Kenttä

OMASP STADIONIN PINTA ON SUOMALAISTA OSAAMISTA

OmaSP Stadionin kenttäpinnasta vastaa Alajärveläinen SALTEX OY, joka on tuottanut UEFA:n vaatimusten mukaisia tekonurmia ympäri maailman.

Katsomopaikkoja stadionilta löytyy 6000. Stadion muuntuu urheilutapahtumasta erilaisiin konsertteihin ja tapahtumakäytössä kentän suojaus toimii lisäpalveluna. Kenttäpinta-ala mahdollistaa konserttikäytössä yli 6000 henkilön permantokatsomon. Yhteiskapasiteetti stadionin yleisömäärälle konserttitapahtumissa on 10 000.

Kuntotestaus

TYÖHYVINVOINTITAPAHTUMAT JA KUNTOTESTAUS

Kuntotestausasema FYSIOTESTING mahdollistaa laadukkaiden hyvinvointipäivien järjestämisen OmaSp Stadionilla ja palvelee paikanpäällä myös yksityisiä asiakkaitaan. Kokonaisvaltaisesta palvelusta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta ja puitteet tilaisuuksille tarjotaan stadionin mittakaavassa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt seinajoki@dbcklinikka.fi


Yhteystiedot

Yhteystiedot

OmaSP Stadion
Alaseinäjoenkatu 15,
60220 Seinäjoki
+358 50 448 6800
myynti@omaspstadion.fi

 

Tietoturvaseloste: 24.05.2018