Kävele virtuaalisesti stadionin upeissa tiloissa:

Atria Lounge & SJK Lounge
Carlsberg Sports Bar

Atria Lounge

Atria Lounge

Ylimmässä kerroksessa sijaitseva Atria Lounge on tyylikäs ja tunnelmallinen ravintola, joka palvelee ottelutapahtumissa VIP-asiakkaitamme. Katsomon lämmitetyt VIP-penkit sekä suora näkymä kentälle sisätiloista pitävät huolen, että asiakkaamme tarkenevat seurata peliä myös viileämmällä kelillä. Baaritiski sekä hostit tarjoilevat kisajuomia, ja herkullinen buffet pitää nälän loitolla vaihtuvin menuin. Ottelutapahtumissa Atria Lounge palvelee jopa yli 500 asiakasta.

Atria Lounge tarjoaa erinomaiset puitteet ikimuistoisten juhlatilaisuuksien tai kiinnostavien koulutuspäivien järjestämiseen. Olipa kyse koulutuspäivästä, yritysjuhlasta, gaalaillasta tai cocktailtilaisuuksista, tila on muunneltavissa juuri tilaisuutesi teemaan sopivaksi. Tilan screenillä, TV-ruuduilla sekä LED-värivalaistuksella pystytään luomaan uudenlaista ilmettä ja ulottuvuutta materiaalin esittämiseen ja koristeluun. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 40-300 henkilölle. Katso lisää yksityistilaisuuksista täältä.

SJK Lounge

SJK Lounge

Ylimmässä kerroksessa sijaitseva SJK Lounge on mustaan ja kultaan puettu VIP-katsomo joka palvelee ottelutapahtumissa ainoastaan omistajaosakkaitamme. Edustustilana ehdottomasti pohjanmaan parhaimmistoa.

Kun SJK-kannattajien huudot vaikenevat, tila muuntautuu yksityiskäyttöön edustustilaksi, josta löytyy screeni ja TV-ruudut kokouksiin esityksiä varten sekä LED-värivalaistus luomaan tunnelmaa illanistujaisille. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 20-40 henkilölle. Yhdistettynä Atria Loungeen tila muuntuu vaikkapa iltatilaisuuden karaokea varten. Katso lisää yksityistilaisuuksista täältä.

Carlsberg Sports Bar

Carlsberg Sports Bar

Nimensä veroisesti ravintola, jossa vallitsee rento ja sporttinen tunnelma. Sporttibaari tarjoaa pääkatsomoasiakkaille kisajuomat ja Sibylla huolehtii nälkäisistä kannattajista otteluhuuman keskellä. Seiniltä voi ihailla kuvia ja muistoja Seinäjoen Jalkapallokerhon matkalta valtakunnan eliittiin. Ottelutapahtumissa ravintola palvelee yli 500 asiakasta.

Päivisin rento sporttibaari muuntuu iltaisin tyylikkääksi juhlatilaksi. Yksityistilaisuuksiin Carlsberg Sport Bar tarjoaa toimivan kokonaisuuden iltajuhlaa, kokousta tai ruokailua varten. Koristeilla, TV-ruuduilla ja LED-värivalaistuksella pystytään luomaan halutunlainen tunnelma. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 40-300 henkilölle. Katso lisää yksityistilaisuuksista täältä.

Kenttä

OMASP STADIONIN PINTA ON SUOMALAISTA OSAAMISTA

OmaSP Stadionin kenttäpinnasta vastaa Alajärveläinen SALTEX OY, joka on tuottanut UEFA:n vaatimusten mukaisia tekonurmia ympäri maailman.

Katsomopaikkoja stadionilta löytyy 6000. Stadion muuntuu urheilutapahtumasta erilaisiin konsertteihin ja tapahtumakäytössä kentän suojaus toimii lisäpalveluna. Kenttäpinta-ala mahdollistaa konserttikäytössä yli 6000 henkilön permantokatsomon. Yhteiskapasiteetti stadionin yleisömäärälle konserttitapahtumissa on 10 000.

Kysy tarjousta

Nopeimmin saat tarjouksen, kun selvität nämä asiat:
(vinkki, kopioi & liitä suoraan sähköpostiin ja täytä tiedot)
Ajankohta: päivämäärä(t)
Tilaisuuden kesto: esim. 09-17
Tilaisuuden luonne: seminaari / kokouspäivä / iltajuhla / häät / valmistujaiset / kahvitus / lounas / illallinen
Henkilömäärä: arvio min. - max. esim. 100-150hlö
Tila: Atria Lounge / SJK Lounge / Carlsberg Sports Bar / Kenttä / Koko Stadion
Tekniikan tarve: esim. äänentoisto, mikrofoni, lava
Tarjoilut: kahvitus / lounas / illallinen / cocktail / aamupala
Juomat: alkumalja, viinikaato, juomaliput, juomakortit, booli

Kysy lisää tai pyydä tarjous:

Teemu Nyyssölä
myynti@omaspstadion.fi
050 448 6800